golfferiehusebornholm

Mere om erektil dysfunktionsbehandling (red) – Minuteclinic – Cvs

Mere om erektil dysfunktionsbehandling (red) – Minuteclinic – Cvs

Urolog Tobias Kohler, MD, besvarer de bedst efterspurgte henvendelser vedrørende impotens. Vis rekorder for online video Impotens Ofte stillede spørgsmål Hej. Jeg er Dr. Kohler, urolog ved Mayo Clinic. Jeg er faktisk her for at besvare en række af de afgørende bekymringer, du måtte have vedrørende impotens. Bekymringer sammen med impotens er ekstremt sædvanlige.

Således vil for eksempel 50% af 50-årige, 60% af 60-årige, derfor på osv., have problemer sammen med penis erektion. Men det betyder ikke altid, at når du bliver ældre, skal du have problemer med penis. Der er faktisk masser af fyre i 60’erne, 70’erne og også 80’erne og 90’erne sammen med en vidunderlig sexlivsstil.

Så de mange ting, du kan gøre for at tage behandling på egen hånd for at hjælpe med erektion, omfatter træning, spisning, kostplan med højt indhold af grøntsager og Bonusser frugter, slankere talje, sove effektivt, holde op med at ryge cigaretter. En hel masse af disse egenskaber, jeg nævnte, er faktisk lige så kraftfulde som medicin til at hjælpe med konstruktioner og også styrke dit sexliv.

Blodstrømsskibene, der forsyner penis, er ret små. Kapillær i hjertet og ryggen er lidt større. Af den grund kan penis således forudsige hjertekarsygdomme eller stød år i forvejen, når de kan udvikle sig. Ja og også nej. Så når vi taler om, hvad der helt sikkert er et problem sammen med erektil lidelse, er betydningen faktisk en komplikation, der varer over 3 måneder og er faktisk en regelmæssig fejl i at få eller endda bevare en erektion, der er tilstrækkelig til samleje.

Såvel som derfor, hvis det opstår fra tid til anden, behøver du ikke at være lige så generet med det. Men hvis du har konsekvente problemer, bør du og har brug for at få taget et kig på gennem en læge for at afgøre, hvad der foregår, ikke kun i betragtning af, at der faktisk er fantastiske behandlinger tilgængelige, men da vores virksomhed kan afsløre faktiske medicinske problemer.

PDF-filer om erektil dysfunktion

Og også derfor er der faktisk forskellige metoder til at håndtere det. En metode er at give stoffer for at få roen tilbage. En anden teknik er faktisk at bruge specialister uddannet i adfærdsstrategier for at få selvtillid tilbage, så seksuelle konsulenter eller endda specialister kan faktisk hjælpe med denne komplikation. I moderne tid besidder vores team mange helt nye, interessante, eksperimentelle egenskaber, såsom chokbølgeterapi af penis eller endda blodpladerigt plasma eller stilkcellebehandling.

Det er bedre at blive en del af en professionel test for at se, om det virker, eller endda at vælge mere typiske behandlinger på denne faktor. Hvis du faktisk ønsker at være en vidunderlig ledsager for dit kliniske personale til at hjælpe med at løse problemer sammen med erektioner, er den vigtigste ting, du kan gøre, at booke en konsultation.

At være faktisk opdateret skaber hele forskellen. Tak for din mulighed, og vores virksomhed ønsker dig effektivt. For mange mennesker er en fysisk kontrol og også besvarelse af bekymringer (klinisk baggrund) alt, hvad der faktisk er nødvendigt for en læge til at diagnosticere erektionsdysfunktion samt tilskynde til en procedure. Hvis du har kroniske helbredstilstande, eller din læge har mistanke om, at en skjult tilstand faktisk kan være involveret, skal du muligvis have flere undersøgelser eller en aftale med en specialist.

En prøve af dit blod kan blive sendt ud til et laboratorium for at lede efter indikationer på hjerte-kar-systemets helbredstilstand, diabetes mellitus, lave testosteronniveauer samt andre wellness-forstyrrelser. Ligesom blodstrømsprøver bruges tisseundersøgelser til at søge efter tegn på diabetes mellitus og forskellige andre rodfæstede velværeforstyrrelser. Denne test udføres normalt gennem en ekspert på en arbejdsplads.

Det laver et videooptagelsesbillede, så din læge kan se, om du har problemer med blodcirkulationen. Denne test udføres nogle gange i kombination med en injektion af medicin i penis for at fremme blodcirkulationen og også producere en konstruktion. Din læge vil muligvis tale med spørgsmål for at vurdere for klinisk depression og også andre opnåelige følelsesmæssige årsager til erektile problemer.

Indikatorer for erektil dysfunktion: Symptomer, årsager og behandling, du har brug for at kende

Afhængig af årsagen samt sværhedsgraden af din impotens samt enhver form for skjulte wellness-lidelser, kan du have flere behandlingsalternativer. Din læge kan beskrive truslerne såvel som fordelene ved hver procedure og vil helt sikkert overveje dine præferencer. Din ledsagers smag kan også deltage i et job i dine behandlingsvalg. Tandlægemidler er en effektiv impotensbehandling for mange mænd.

Dette forbedrer blodgennemstrømningen og giver dig mulighed for at erhverve en konstruktion som svar på sex-relateret spænding. At tage blandt disse tabletter vil bestemt ikke automatisk lave en erektion. Kønsrelateret spænding er faktisk nødvendig først for at føre til frigivelse af nitrogenoxid fra dine penisnerver. Disse medikamenter forstærker dette tegn, hvilket tillader regelmæssig penisfunktion hos nogle individer.

Medicinerne varierer i dosis, hvor meget tid de virker og også bivirkninger. Opnåelige bivirkninger omfatter rødme, tilstoppet næse, frustration, visuelle ændringer, rygsmerter og også fordøjelsesbesvær. Din læge vil helt sikkert overveje dine specifikke forhold for at beregne, hvilket lægemiddel der kan virke bedre. Disse medikamenter kan bestemt ikke behandle din impotens hurtigt. Du skal muligvis samarbejde med din læge for at finde den passende medicin og dosis til dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *