golfferiehusebornholm

Alt om partnerskab for sikker medicin – arbejder sammen for at beskytte …

Alt om partnerskab for sikker medicin – arbejder sammen for at beskytte …

At købe medicin online kan virke problemfrit og også billigt, men du kan sætte dit helbred i fare. Selvom der er ægte online-apoteker, er der også nogle, der muligvis opererer ulovligt. Nogle apotekers websteder kan se troværdige ud, når de ikke er det. Det er meget vigtigt altid at inspicere for at sikre, at en online apotek er ægte.

74 % af canadiske websteder ressourcer til narkotika fra andre steder end Canada. Hvis du køber medicin fra et ulovligt onlineapotek, kan du bringe dit velvære i fare: Du kan ende med en medicin, der indeholder forkerte eller farlige ingredienser, eller ingen medicinsk aktive ingredienser overhovedet. Din tilstand kan fortsætte med at være den samme, eller du kan blive værre.

Dine individuelle og økonomiske oplysninger kan blive stjålet. Nogle online-apoteker hævder at være akkrediteret af en canadisk apoteksmyndighed, når de faktisk ikke er det. I Canada er licensering af apoteker og/eller farmakologer under jurisdiktionen af provins- og også territoriale apoteksstyrende myndigheder, som er medlemmer af National Association of Drug Store Regulatory Authorities (NAPRA).

Medicin, der markedsføres i svigagtige online apoteker, bliver muligvis ikke gemt eller transporteret korrekt. Din online apotek kan være ægte, hvis den: Kræver en legitim recept fra en læge eller anden sundhedsspecialist, der er certificeret til at praktisere i Canada. Er licenseret af en provins- eller territorial apoteksregulerende myndighed i Canada Har en canadisk licenseret farmaceut tilgængelig til at reagere på bekymringer. Tilbyder en vejadresse beliggende i Canada 2 betyder, at du kan undersøge, om dit online-apotek er lovligt: For websteder, der angiver en canadisk vejadresse, komme i kontakt med apotekets regulerende myndighed for det pågældende distrikt eller område for at se, om apoteket har licens.

For en tjekliste over de canadiske reguleringsmyndigheder for apoteker, klik nedenfor. Hvis der ikke tilbydes nogen canadisk adresse, skal du undersøge, om apoteket på internettet er en del af Drug Store Verified Websites Program, som er et amerikansk program, der hjælper kunder med at identificere sikre og også velrenommerede online-apoteker. Registrer problemer med en sundhedsvare, der er erhvervet online, til Health Canada ved at bruge klagetypen sundhed og wellness https://danmark-aptk.com/koeb-stromectol-paa-nettet/.

Den bedste guide til, hvordan du kan pakke din medicin i et pilleæske og flere spørgsmål …

Hvis du har en klage over sundheds- og wellnessartikler købt online med et betydeligt kreditkort eller debet, kan du rapportere det til Canadian Anti-Fraud Centreat eller faux@centreantifraude. ca. Canadian Anti-Fraud Centre, som håndteres af Royal Canadian Mounted Cops med Competitors Bureau og Ontario Provincial Cops, indsamler oplysninger om ulovlige websteder for at hjælpe med politiaktion kontra ulovlige operationer.

Du kan ikke lovligt importere et receptpligtigt lægemiddel, medmindre du er en praktiserende læge, en medicinproducent, en engros-læge, en registreret farmakolog eller bosiddende i en fremmed nation, mens du er besøgende i Canada. Hvis du er fristet til at købe en medicin online, fordi den ikke er akkrediteret i Canada, skal du erkende, at der kan være et andet valg.

Endnu mere information om SAP kan findes i det vedhæftede weblink: https://www. canada.ca/ en/health-canada/services/ drugs-health-products/special-access/drugs. html. For at reducere trusler regulerer Wellness Canada sundheds- og wellnessprodukter, der tilbydes i Canada, for at sikre, at de opfylder kravene til sikkerhed, effektivitet og topkvalitet. Når Health and wellness Canada identificerer ikke-godkendte produkter, der kan udgøre alvorlige wellness-risici, tager Wellness Canada ordentlig aktivitet og underretter også canadierne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *